Go to Top

Fitness

Fitness nær Støvring og Rebild

Svenstrup Fysioterapi & Fitness tilbyder et helt nyt fitness center med markedets absolut bedste træningsudstyr. Vi sætter fokus på at det udstyr vores medlemmer træner i er ergonomisk og anatomisk korrekt, således vi kan matche den enkeltes ønsker og behov.

Der vil hver dag fra kl. 7.30 – 18.00 være mulighed for at få gode råd eller vejledning hos en fysioterapeut omkring træningsønsker og -udførelse, intensitet, skader m.m.

Ligeledes kan man få råd eller vejledning om hvordan man kan nå sine personlige mål gennem sin træning, dvs. man kan få skræddersyet et program som tager udgangspunkt i den enkeltes ønske.

I Svenstrup Fysioterapi og Fitness er der altid personale tilstede. Vi sætter fokuspå at yde den absolut bedste rådgivning til vores medlemmer og være der når/hvis spørgsmålene dukker op.

Svenstrup Fysioterapi & Fitness er et lokalt mindre træningscenter hvor der er plads til den enkelte uanset alder og form.

Hos Svenstrup Fysioterapi og fitness er der plads til alle – vi står altid klar til at yde professionel rådgivning og til at skabe en hyggelig og god atmosfære hvor vores medlemmer kan føle sig imødekomne og trygge.